Lori Sewa Puchong Murah

Lori Sewa Shah Alam Dan KLang
September 24, 2018
Lori Sewa Selayang Pindah Rumah 3 Tan 017-3258908
September 27, 2018

Pindah rumah Puchong Ke Damansara

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Kami dari Aidil Movers Call 017-3258908 atau  whatsapp mylorrysewa.wasap.my ada menyediakan perkhidmatan Lori Sewa 1tan dan 3tan berkanvas dengan harga berpatutan sekitar Puchong.

Perkhidmatan tambahan lain seperti tenaga kerja (manpower) / wraping perabot & Kotak Murah Online juga disediakan atas permintaan.

Kepakaran kami adalah Pindah Rumah, Pindah Barang, Bilik, Barang Pelamin, Katering, Pindah Barang Construction dan penghantaran barang/produk kilang.

Lori yang disediakan ialah jenis Lori bertutup Canvas sahaja.Penggunaan lori yang bertutup bertujuan untuk melindungi barang-barang pelanggan kami daripada terdedah oleh hujan dan panas.

Kami juga ada menjual Kotak Pindah Rumah yang baru Secara Online bagi memudahkan anda yang tidak tahu dimana hendak membeli kotak. Boleh layari http://kotakmurahonline.blogspot.com

 

Tags : pindah rumah Puchong , lori sewa murah Puchong , lori sewa puchong , lori sewa Bukit Puchong, lori sewa Puchong Perdana,   lori sewa sierra 16, lori sewa equine park , lori sewa taman lestari, , mover puchong,  Lori Sewa Bandar Kinrara, Lori Sewa putra perdana, Lori Sewa puchong permai,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *