Lori Sewa Shah Alam Dan KLang

Lori Sewa Sungai Buloh
September 22, 2018
Lori Sewa Puchong Murah
September 26, 2018
Lori Pindah Setia alam

Sewa Lori Shah Alam

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Kami dari Aidil Movers Call 017-3258908 atau  whatsapp mylorrysewa.wasap.my ada menyediakan perkhidmatan Lori Sewa 1tan dan 3tan berkanvas dengan harga berpatutan sekitar SHAH ALAM.

Perkhidmatan tambahan lain seperti tenaga kerja (manpower) / wraping perabot & Kotak Murah Online juga disediakan atas permintaan.

Kepakaran kami adalah Pindah Rumah, Pindah Barang, Bilik, Barang Pelamin, Katering, Pindah Barang Construction dan penghantaran barang/produk kilang.

Lori yang disediakan ialah jenis Lori bertutup Canvas sahaja.Penggunaan lori yang bertutup bertujuan untuk melindungi barang-barang pelanggan kami daripada terdedah oleh hujan dan panas.

Kami juga ada menjual Kotak Pindah Rumah yang baru Secara Online bagi memudahkan anda yang tidak tahu dimana hendak membeli kotak. Boleh layari http://kotakmurahonline.blogspot.com

Tags : Lori Sewa shah alam , lori sewa denai alam, lori sewa seksyen 7, Lori sewa setia alam, lori sewa puncak alam, lori sewa kayangan heights,  lori sewa kota kemuning, Lori sewa bukit jelutong, Lori sewa putra heights, Lori sewa Alam impian, Lori Sewa puncak perdana,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *