Lori Sewa Selayang Pindah Rumah 3 Tan 017-3258908

Lori Sewa Puchong Murah
September 26, 2018
Lori Sewa Buang Sampah Kering Dan Perabot Lama 017-3258908
October 1, 2018

Pindah Rumah teres di Selayang

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Kami dari Aidil Movers Call 017-3258908 atau  whatsapp mylorrysewa.wasap.my ada menyediakan perkhidmatan Lori Sewa 1tan dan 3tan berkanvas dengan harga berpatutan sekitar Selayang.

Perkhidmatan tambahan lain seperti tenaga kerja (manpower) / wraping perabot & Kotak Murah Online juga disediakan atas permintaan.

Kepakaran kami adalah Pindah Rumah, Pindah Barang, Bilik, Barang Pelamin, Katering, Pindah Barang Construction dan penghantaran barang/produk kilang.

Lori yang disediakan ialah jenis Lori bertutup Canvas sahaja.Penggunaan lori yang bertutup bertujuan untuk melindungi barang-barang pelanggan kami daripada terdedah oleh hujan dan panas.

Kami juga ada menjual Kotak Pindah Rumah yang baru Secara Online bagi memudahkan anda yang tidak tahu dimana hendak membeli kotak. Boleh layari http://kotakmurahonline.blogspot.com

Tags : pindah rumah selayang , lori sewa murah selayang , lori sewa selayang , lori sewa sungai kertas, lori sewa ulu yam,   lori sewa batang kali, lori sewa kampung nakhoda , lori sewa taman amaniah, , mover selayang,  perkhidmatan lori sewa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *