Lori Sewa Petaling Jaya & Kelana Jaya

Lori Sewa Damansara
October 22, 2018
Lori Sewa Kepong Jinjang
October 22, 2018
Sewa Lori Petaling Jaya

lori sewa 1tan dan 3tan petaling jaya

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Kami dari Aidil Movers Call 017-3258908 atau  whatsapp mylorrysewa.wasap.my ada menyediakan perkhidmatan Lori Sewa 1tan dan 3tan berkanvas dengan harga berpatutan sekitar Petaling Jaya & Kelana Jaya.

Perkhidmatan tambahan lain seperti tenaga kerja (manpower) / wraping perabot & Kotak Murah Online juga disediakan atas permintaan.

Kepakaran kami adalah Pindah Rumah, Pindah Barang, Bilik, Barang Pelamin, Katering, Pindah Barang Construction dan penghantaran barang/produk kilang.

Lori yang disediakan ialah jenis Lori bertutup Canvas sahaja.Penggunaan lori yang bertutup bertujuan untuk melindungi barang-barang pelanggan kami daripada terdedah oleh hujan dan panas.

Kami juga ada menjual Kotak Pindah Rumah yang baru Secara Online bagi memudahkan anda yang tidak tahu dimana hendak membeli kotak. Boleh layari http://kotakmurahonline.blogspot.com

Tags : Kawasan Jajahan : Lori Sewa Bukit Gasing, Lori Sewa Sea Park, Lori Sewa Kelana Jaya, Lori Sewa Tropicana, Lori Sewa Taman Mayang, Lori Sewa Bandar Sunway, Lori Sewa SS2, Lori Sewa Tropicana, Lori Sewa sungai way

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *