Lori Sewa Kepong Jinjang

Lori Sewa Petaling Jaya & Kelana Jaya
October 22, 2018
Lori Sewa Wangsa Maju Murah RM130
November 13, 2018

Lori sewa jinjang kepong

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Kami dari Aidil Movers Call 017-3258908 atau  whatsapp mylorrysewa.wasap.my ada menyediakan perkhidmatan Lori Sewa 1tan dan 3tan berkanvas dengan harga berpatutan sekitar KEPONG & JINJANG.

Perkhidmatan tambahan lain seperti tenaga kerja (manpower) / wraping perabot / Kotak Murah Online juga disediakan atas permintaan.

Kepakaran kami adalah Pindah Rumah, Pindah Barang, Bilik, Barang Pelamin, Katering, Pindah Barang Construction dan penghantaran barang/produk kilang.

Lori yang disediakan ialah jenis Lori bertutup Canvas sahaja.Penggunaan lori yang bertutup bertujuan untuk melindungi barang-barang pelanggan kami daripada terdedah oleh hujan dan panas.

Kami juga ada menjual Kotak Pindah Rumah yang baru Secara Online bagi memudahkan anda yang tidak tahu dimana hendak membeli kotak. Boleh layari http://kotakmurahonline.blogspot.com

KAwasan Jajahan : Lori Sewa Taman Ehsan, Lori Sewa Taman Fadason, Lori sewa Kepong Sentral, Lori Sewa Frim, Lori Sewa Taman Bukit Maluri, Lori sewa Bandar Manjalara, Lori Sewa Desa Park City

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *