Lori Sewa Sungai Buloh

Lori Sewa Bukit jalil & Puncak Jalil
September 21, 2018
Lori Sewa Shah Alam Dan KLang
September 24, 2018

Lori sewa Sungai buloh 3tan

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Kami dari Aidil Movers Call 017-3258908 atau  whatsapp mylorrysewa.wasap.my ada menyediakan perkhidmatan Lori Sewa 1tan dan 3tan berkanvas dengan harga berpatutan sekitar SUNGAI BULOH.

Perkhidmatan tambahan lain seperti tenaga kerja (manpower) / wraping perabot & Kotak Murah Online juga disediakan atas permintaan.

Kepakaran kami adalah Pindah Rumah, Pindah Barang, Bilik, Barang Pelamin, Katering, Pindah Barang Construction dan penghantaran barang/produk kilang.

Lori yang disediakan ialah jenis Lori bertutup Canvas sahaja.Penggunaan lori yang bertutup bertujuan untuk melindungi barang-barang pelanggan kami daripada terdedah oleh hujan dan panas.

Kami juga ada menjual Kotak Pindah Rumah yang baru Secara Online bagi memudahkan anda yang tidak tahu dimana hendak membeli kotak. Boleh layari http://kotakmurahonline.blogspot.com

Tags : pindah rumah , lori sewa murah , lori sewa saujana utama , lori sewa paya jaras, lori sewa 1 tan,   lori sewa Kuang, lori sewa 3 tan , lori sewa Subang bestari,  lori sewa Bukit Rahman Putra, Lori sewa Matang Pagar, lori sewa Kundang, lori sewa Bandar Hillpark, Lori Sewa Kuang, Lori Sewa Puncak Perdana, Lori Sewa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *