Lori Sewa Bukit jalil & Puncak Jalil

Lori Sewa Kajang & Bangi
September 21, 2018
Lori Sewa Sungai Buloh
September 22, 2018

Pindah rumah lori sewa 3tan Bukit Jalil

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Kami dari Aidil Movers Call 017-3258908 atau  whatsapp mylorrysewa.wasap.my ada menyediakan perkhidmatan Lori Sewa 1tan dan 3tan berkanvas dengan harga berpatutan sekitar Bukit Jalil & Puncak Jalil.

Perkhidmatan tambahan lain seperti tenaga kerja (manpower) / wraping perabot & Kotak Murah Online juga disediakan atas permintaan.

Kepakaran kami adalah Pindah Rumah, Pindah Barang, Bilik, Barang Pelamin, Katering, Pindah Barang Construction dan penghantaran barang/produk kilang.

Lori yang disediakan ialah jenis Lori bertutup Canvas sahaja.Penggunaan lori yang bertutup bertujuan untuk melindungi barang-barang pelanggan kami daripada terdedah oleh hujan dan panas.

Kami juga ada menjual Kotak Pindah Rumah yang baru Secara Online bagi memudahkan anda yang tidak tahu dimana hendak membeli kotak. Boleh layari http://kotakmurahonline.blogspot.com

 

Kawasan Jajahan :

Tags : Lori pindah rumah Bukit serdang, lori sewa puncak jalil, lori sewa sungai besi, lori sewa 1 tan, lori sewa kl, lori Sewa Bukit jalil, seri kembangan, lori sewa 3 tan, lori sewa salak south, lori sewa cheras, lori sewa salak selatan, Lori Sewa Kg Muhibbah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *