Lori Sewa Segambut Murah RM130

Kotak Pindah Rumah Murah OnLine
December 14, 2018
Lori Sewa Bangsar
January 6, 2019

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Kami dari Aidil Movers Call 017-3258908 atau  whatsapp mylorrysewa.wasap.my ada menyediakan perkhidmatan Lori Sewa 1tan dan 3tan berkanvas dengan harga berpatutan sekitar Segambut.

Perkhidmatan tambahan lain seperti tenaga kerja (manpower) / wraping perabot & Kotak Murah Online juga disediakan atas permintaan.

Kepakaran kami adalah Pindah Rumah, Pindah Barang, Bilik, Barang Pelamin, Katering, Pindah Barang Construction dan penghantaran barang/produk kilang.

Lori yang disediakan ialah jenis Lori bertutup Canvas sahaja.Penggunaan lori yang bertutup bertujuan untuk melindungi barang-barang pelanggan kami daripada terdedah oleh hujan dan panas.

Kami juga ada menjual Kotak Pindah Rumah yang baru Secara Online bagi memudahkan anda yang tidak tahu dimana hendak membeli kotak. Boleh layari http://kotakmurahonline.blogspot.com

Kawasan Jajahan : Lori Sewa Sri Sinar, Lori Sewa Desa sri Hartamas, Lori Sewa Mont Kiara, Lori sewa Kompleks Kerajaan Jalan Duta, Lori sewa Taman Kok Lian, Taman Kok Doh, Lori Sewa Taman Wahyu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *