Lori Sewa Kajang & Bangi

Lori Sewa Selayang Murah
September 21, 2018
Lori Sewa Bukit jalil & Puncak Jalil
September 21, 2018

 

Lori Sewa Murah Bangi

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Kami dari Aidil Movers Call 017-3258908 atau  whatsapp mylorrysewa.wasap.my ada menyediakan perkhidmatan Lori Sewa 1tan dan 3tan berkanvas dengan harga berpatutan sekitar Kajang Dan Bangi.

Perkhidmatan tambahan lain seperti tenaga kerja (manpower) / wraping perabot & Kotak Murah Online juga disediakan atas permintaan.

Kepakaran kami adalah Pindah Rumah, Pindah Barang, Bilik, Barang Pelamin, Katering, Pindah Barang Construction dan penghantaran barang/produk kilang.

Lori yang disediakan ialah jenis Lori bertutup Canvas sahaja.Penggunaan lori yang bertutup bertujuan untuk melindungi barang-barang pelanggan kami daripada terdedah oleh hujan dan panas.

Kami juga ada menjual Kotak Pindah Rumah yang baru Secara Online bagi memudahkan anda yang tidak tahu dimana hendak membeli kotak. Boleh layari http://kotakmurahonline.blogspot.com

Tags : Lori pindah rumah Bangi,  lori sewa murah Bangi,  lori sewa kajang,  lori sewa bangi  lori sewa 1 tan Kajang,  lori sewa 3tan Bangi Avenue, lori sewa sungai long, lori sewa balakong,  lori sewa semenyih, perkhidmatan lori sewa Sg Merab, Lori Sewa Sepang, Lori Sewa Salak tinggi, Lori Sewa Bandar seri putra, Lori Sewa Nilai, Lori Sewa Bandar Bukit Mahkota

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *