Lori Sewa Selayang Murah

Lori sewa cheras
September 21, 2018
Lori Sewa Kajang & Bangi
September 21, 2018

Lori Sewa Murah Selayang

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Kami dari Aidil Movers Call 017-3258908 atau  whatsapp mylorrysewa.wasap.my ada menyediakan perkhidmatan Lori Sewa 1tan dan 3tan berkanvas dengan harga berpatutan sekitar SELAYANG.

Perkhidmatan tambahan lain seperti tenaga kerja (manpower) / wraping perabot & Kotak Murah Online juga disediakan atas permintaan.

Kepakaran kami adalah Pindah Rumah, Pindah Barang, Bilik, Barang Pelamin, Katering, Pindah Barang Construction dan penghantaran barang/produk kilang.

Lori yang disediakan ialah jenis Lori bertutup Canvas sahaja.Penggunaan lori yang bertutup bertujuan untuk melindungi barang-barang pelanggan kami daripada terdedah oleh hujan dan panas.

Kami juga ada menjual Kotak Pindah Rumah yang baru Secara Online bagi memudahkan anda yang tidak tahu dimana hendak membeli kotak. Boleh layari http://kotakmurahonline.blogspot.com

KAwasan Jajahan : Lori Sewa Selayang, Lori Sewa Taman Amaniah, Lori Sewa Taman Bolton, Lori Sewa Taman Samudera, Lori Sewa Taman Selasih, Lori Sewa Taman Wilayah, Lori Sewa Sri Murni, Lori Sewa Kg Bendahara, Lori Sewa Taman Jasa Perwira

Comments are closed.