Lori Sewa Sungai Besi

Lori Sewa Rawang
October 5, 2018
Lori Sewa Putrajaya Cyberjaya & Dengkil
October 22, 2018

Lori Pindah Rumah Sungai Besi

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Kami dari Aidil Movers Call 017-3258908 atau  whatsapp mylorrysewa.wasap.my ada menyediakan perkhidmatan Lori Sewa 1tan dan 3tan berkanvas dengan harga berpatutan sekitar SUNGAI BESI.

Perkhidmatan tambahan lain seperti tenaga kerja (manpower) / wraping perabot & Kotak Murah Online juga disediakan atas permintaan.

Kepakaran kami adalah Pindah Rumah, Pindah Barang, Bilik, Barang Pelamin, Katering, Pindah Barang Construction dan penghantaran barang/produk kilang.

Lori yang disediakan ialah jenis Lori bertutup Canvas sahaja.Penggunaan lori yang bertutup bertujuan untuk melindungi barang-barang pelanggan kami daripada terdedah oleh hujan dan panas.

Kami juga ada menjual Kotak Pindah Rumah yang baru Secara Online bagi memudahkan anda yang tidak tahu dimana hendak membeli kotak. Boleh layari http://kotakmurahonline.blogspot.com

Diantara kawasan yang kami Cover seperti : Lori Sewa Taman Desa Tasek, Lori Sewa  Bandar Tasik Selatan, Lori Sewa KG Malaysia Raya, Lori Sewa Taman Sri Endah, Lori Sewa Sri Petaling, Lori sewa Taman Bukit Intan, Lori Sewa Happy Garden, Lori Sewa OUG, Lori Sewa Kuchai Lama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *