Lori Sewa Setapak RM130

Lori Sewa Wangsa Maju Murah RM130
November 13, 2018
Lori Sewa Ampang murah
November 22, 2018

lori sewa 1tan dan 3tan kawasan ukay perdana

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Kami dari Aidil Movers Call 017-3258908 atau  whatsapp mylorrysewa.wasap.my ada menyediakan perkhidmatan Lori Sewa Murah 1tan dan 3tan berkanvas dengan harga berpatutan sekitar SETAPAK.

Perkhidmatan tambahan lain seperti tenaga kerja (manpower) / wraping perabot & Kotak Murah Online juga disediakan atas permintaan.

Kepakaran kami adalah Pindah Rumah, Pindah Barang, Bilik, Barang Pelamin, Katering, Pindah Barang Construction dan penghantaran barang/produk kilang.

Lori yang disediakan ialah jenis Lori bertutup Canvas sahaja.Penggunaan lori yang bertutup bertujuan untuk melindungi barang-barang pelanggan kami daripada terdedah oleh hujan dan panas.

Kami juga ada menjual Kotak Pindah Rumah yang baru Secara Online bagi memudahkan anda yang tidak tahu dimana hendak membeli kotak. Boleh layari http://kotakmurahonline.blogspot.com

Kawasan jajahan : Lori Sewa Setapak, Lori Sewa Danau Kota, Lori Sewa Taman Ayer Panas, Lori Sewa Padang tembak, lori Sewa Sri Rampai, Lori Sewa Jelatek, Lori Sewa Kampung Datuk Keramat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *