Lori Sewa Gombak

Lori sewa cheras
September 21, 2018

 

Lori Sewa Gombak

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Kami dari Aidil Movers Call 017-3258908 atau  whatsapp mylorrysewa.wasap.my ada menyediakan perkhidmatan Lori Sewa 1tan dan 3tan berkanvas dengan harga berpatutan sekitar GOMBAK.

Perkhidmatan tambahan lain seperti tenaga kerja (manpower) / wraping perabot & Kotak Murah Online juga disediakan atas permintaan.

Kepakaran kami adalah Pindah Rumah, Pindah Barang, Bilik, Barang Pelamin, Katering, Pindah Barang Construction dan penghantaran barang/produk kilang.

Lori yang disediakan ialah jenis Lori bertutup Canvas sahaja.Penggunaan lori yang bertutup bertujuan untuk melindungi barang-barang pelanggan kami daripada terdedah oleh hujan dan panas.

Kami juga ada menjual Kotak Pindah Rumah yang baru Secara Online bagi memudahkan anda yang tidak tahu dimana hendak membeli kotak. Boleh layari http://kotakmurahonline.blogspot.com

Tags : Lori Sewa Gombak, Lori Sewa Greenwood, Lori Sewa Taman Selaseh, Lori Sewa Taman Koperasi Polis, Lori Sewa Taman Batu Muda, Lori Sewa Sentul, Lori Sewa Jalan Ipoh, Lori Sewa Jalan Kuching, Lori Sewa Sungai Chinchin, lori Sewa Sungai Pusu, Lori Sewa UIA, Lori Sewa Padang Balang, Lori Sewa

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *